top of page
BAHNHOF_Alexander_Arnholm-15.jpg

Konferera endast
30 sekunder från spåret.

panorama

Högt upp och längst ut i hörnet på stationen ligger Bahnhofs stolthet och kanske det snyggaste smycket vi har i vår konferensflora. Välkommen till Panorama - det perfekta rummet för effektiva och kreativa möten. Härifrån ser du allt runt Resecentrum men även hela vägen upp till Billingen om du kisar lite. Utöver de stora fönsterpartierna med dess vidunderliga utsikt är Panorama möblerat med ett stort runt bord och 10 bekväma stolar som inbjuder till långa, inspirerande möten. En stor flyttbar whiteboardtavla och en extra stor skärm gör alltid presentationerna ett snäpp bättre. Lägg sedan till vår lounge precis utanför som är perfekt för en break-out.

75" TV

10 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

panorama
magolia

magnolia

Vroooom! Ja, så skulle det kunna låta om man kunde höra alla snabba tåg som kör förbi utanför rummet. Magnolia ligger i det gamla stationshuset med utsikt över bangården och i anslutning till vår stora cowork lounge. Här hittar du det du behöver för ett bra möte och de komfortabla stolarna gör att du verkligen hinner diskutera igenom det som behövs. Blixtsnabbt WiFi, en enorm skärm, rullande whiteboard och videoutrustning är grädden på moset. Varmt välkomna till Magnolia!

75" TV

12 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

Konferens Magnolia.JPG
BAHNHOF_Alexander_Arnholm-23_edited.jpg

azalea

När vi färdigställde Azalea så tänkte vi att det här rummet ska bara användas till en enda sak: Det mesta som går! Det här är nämligen ett rum som går att bygga upp exakt som du vill ha det. Hittills har vi haft kvällskurser, kick-offer, mini-mässor, seminarier, filmvisningar, konferenser… Listan kan göras lång. 30 sekunder bort hittar du spår 1 från både Stockholm och Göteborg så att alla deltagare enkelt kan ta sig hit. Lokalen är utrustad med ett eget kök och servering och kan dukas upp i många olika typer av sittningar beroende på vad ni ska göra. Dessutom är hela lokalen utrustad med ett BenQ smartboard som håller för alla olika typer av event och möten. Varmt välkommen till Azalea!

90" TV

6-20 personer

kaffe & té

kök

clickshare

catering

whiteboard

wifi

azalea
chatroom

chatrooms

Nybyggt, nystädat och nybryggt kaffe 30 sekunder från spåret! Är inte det anledning nog att tycka att det här är ett perfekt rum för ett mindre möte så kommer nog vår superstjärna till community manager att övertyga dig på plats. Våra chatroom är som gjorda för det lilla avslappnade mötet och är alltid up for grabs under dygnets alla timmar. Varmt välkommen att boka ett av våra chatrooms!

kaffe & té

3 personer

låst rum

wifi

BAHNHOF_Alexander_Arnholm-5_edited.jpg
bottom of page