top of page

juniper

Om du vill ha ett rum som fungerar för workshops så har du kommit helt rätt. Här tänkte vi skapa ett rum där de stora idéerna föds så vi har gjort det superflexibelt och optimerat för att du ska kunna använda hela rummet. Rullande whiteboards, gott om plats och en fantastisk utsikt över bangården och Lidköpings takåsar. Allt för att kunna frambringa de bästa idéerna digitalt och fysiskt. En stor skärm finns såklart också när ni behöver ha med en deltagare på länk eller dra en presentation. Utanför rummet hittar du vår stora lounge när idéskapandet behöver ta paus i ett break-out-rum. Självklart ordnar vi allt från en croissant på morgonen till lunch eller plockmat efter en lyckad dag. Varmt välkomna till Juniper!

75" TV

12 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

DSC03887.jpg

Bästa förutsättningarna
för ett lyckat möte.

juniper
DSC03885.jpg

tulip

Ett bord, några stolar (extra snygga visserligen) och ett bra gäng med människor. Mer än så brukar inte behövas för en lyckad workshop eller möte. I Tulip sitter ni 6 kollegor bekvämt med skärm, högtalare och whiteboard. Självklart ordnar vi en superlunch, fika och vickning om det blir sent. Varmt välkomna till Tulip!

65" TV

8 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

tulip

bavaria

När vi ritade Bavariatrappan så hade vi en enda vision, den skulle användas till en enda sak - ALLT! Det här är nämligen vår egen amfiteater där vi är både regissör och producent. Här kan vi bygga upp exakt som du vill ha det. Bavaria är en av våra mest bokade rum och fungerar exempelvis perfekt för en föreläsning för upp till 75 personer eller en workshopkväll för upp till 40 personer sittandes i trappan. Lägg därtill en laserprojektor och ett ljud som matchar den krispigaste bilden i stan. Bavaria ligger mitt i loungen och intill vår reception. Här finns gott om yta att pausa, mingla och äta en bit. Om ni vill kombinera med break-out-rum så finns det flera olika rum där ni kan vara mindre grupper, eller varför inte bara flyta ut i vår cowork lounge om ni bara behöver en soffa och en bra kopp kaffe. Varmt välkomna till Bavaria!

projektor

20-75 personer

kaffe & té

catering

clickshare

wifi

mikrofon

DSC03893.jpg
bavaria
Konferensrummet Suger Mill på Bahnhof Cowork i Lidköping som innehåller 60 platser, projektor, whiteboard med mera.

sugar mill

Sugar mill eller Vetet som det hette innan är vårt mest hemliga rum på Sockerbruket och ligger solitärt utanför Bahnhof Cowork, i hjärtat av det gamla Sockerbruket. Här har potentater tagit svåra beslut genom åren så här kan ni sitta helt utan insyn och prata hemligheter eller workshoppa fram nästa års strategier. Valfri sittning upp till 60 personer gör att detta rum är perfekt för större presentationer eller kurser. Projektor, whiteboard och allt du kan tänka dig finns såklart och om ni behöver extra energi så ligger lunchrestaurangen precis intill.

projektor

catering

kaffe & té

wifi

hörslinga

white board

20-60 personer

vetet

esplanadteatern

I Esplanadsteaterns lokaler hittar du en unik plats mitt i centrala Lidköping där bara din fantasi begränsar möjligheterna. Konferenser, kick-offer, frukostseminarium eller produktlanseringar passar perfekt. Eller så kan ni spela TV-spel på stora duken eller ta över teatern och välja en film att se tillsammans. Denna anrika kulturscen är ett landmärke för staden och kan ta emot 140 sittande personer samtidigt. Mejla oss för mer information eller för att boka en visning av Esplanadteatern. 

projektor

140 personer

kaffe & té

ljussättning

mikrofon

catering

hörslinga

wifi

Image by Sincerely Media
esplanadteatern
14608811_208155939619208_1319981746102437967_o.jpeg

sockertoppen

Det sägs att kreativiteten flödar när horisonten är fri och här högst upp i huset kan du se ut över hela Kinneviken och en bra bit bort på slätten. Nog om det, Sockertoppen är en festlokal med panorama-utsikt utöver det vanliga. Här har vi förutom all teknik du behöver även frukost, lunch och bankett. Den här salen är vi lite extra stolta över. Rejält i storlek, orimligt högt till tak och maximerad i flexibilitet. 120 personer kan förundrat titta på presentatören, eller något färre om ni ska workshoppa tillsammans. Öppet från tidig morgon till sen kväll varje dag. Whiteboard, ljudsystem och projektor finns självklart det med! Max 300 personer får vistas i lokalen samtidigt och till lokalen hör mingelytor, foajé med toaletter samt ett cateringkök med kyl, varmluftsugn och diskmaskin. Mejla oss för mer information eller för att boka en visning av Sockertoppen.

projektor

300 personer

kaffe & té

festvåning

mikrofon

catering

hörslinga

wifi

sockertoppen
bottom of page