top of page
Hamburg
DSC01400_edited.jpg

Konferera endast
30 sekunder från spåret.

hamburg

Hamburg är vårt största mötesrum och ligger högst upp i huset med utsikt över Kulturhuset och hotell Billingen. Access direkt från vänthallen gör att du bara har 30 sekunder från tåget och hit. I det här rummet har det tänkts stora tankar ända sedan huset uppfördes som huvudkontor för Västtrafik. Vi har bara uppdaterat det till 2020-talet med hjälp av allt du behöver i ett riktigt bra mötesrum. Självklart supersköna stolar och ett rejält bord, men också en hel vägg med en överdrivet stor whiteboard, en gigantisk LED-skärm som är som klippt och skuren för hybridmöten eller maffiga powerpoints. Möblera som du vill, skol- eller styrelsesittning eller öppna upp väggen till grannrummet Antwerpen för ytterligare 8 personer och maximera deltagarna till 28 personer. Mellan era kreativa sessionerna kan ni ta en välbehövlig paus i loungen utanför rummet eller ta en walk-and-talk i Boulognerskogen. Och räkna med att vi håller er mätta och på tårna hela dagen med nybakat, luncher och mycket annat. Välkommen till Hamburg.

85" TV

20-28 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

antwerpen

Antwerpen är ett perfekt rum för ett styrelsemöte eller för att samla teamet för en heldags-workshop. 8 personer kan vara här och rummet är utrustat med allt ni behöver för att låta kreativiteten flöda. Förutom sköna fåtöljer och dämpad akustik så hittar du en enorm whiteboardvägg, en stor LED-skärm med 4K-upplösning och ClickShare-lösning för hybridmöten. När ni behöver sträcka på benen så finns det generösa lounger alldeles utanför dörren med grupper av soffor och fåtöljer. Antwerpen går att fusionera med Hamburg för att få till maximal numerär av 28 deltagare. Välkommen till Antwerpen.
 

75" TV

8 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

DSC01421_edited.jpg
Ant
BAHNHOF_Alexander_Arnholm-15.jpg

stockholm

Högt upp och längst ut i hörnet på stationen ligger Bahnhofs stolthet och kanske det snyggaste smycket vi har i vår konferensflora. Välkommen till Stockholm - det perfekta rummet för effektiva och kreativa möten. Härifrån ser du allt runt Resecentrum men även hela vägen upp till Billingen om du kisar lite. Utöver de stora fönsterpartierna med dess vidunderliga utsikt är Panorama möblerat med ett stort runt bord och 10 bekväma stolar som inbjuder till långa, inspirerande möten. En stor flyttbar whiteboardtavla och en extra stor skärm gör alltid presentationerna ett snäpp bättre. Lägg sedan till vår lounge precis utanför som är perfekt för en break-out.

75" TV

10 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

Anchor 1
magolia

amsterdam

Vroooom! Ja, så skulle det kunna låta om man kunde höra alla snabba tåg som kör förbi utanför rummet. Amsterdam ligger i det gamla stationshuset med utsikt över bangården och i anslutning till vår stora cowork lounge. Här hittar du det du behöver för ett bra möte och de komfortabla stolarna gör att du verkligen hinner diskutera igenom det som behövs. Blixtsnabbt WiFi, en enorm skärm, rullande whiteboard och videoutrustning är grädden på moset. Varmt välkomna till Amsterdam!

75" TV

12 personer

kaffe & té

låst rum

clickshare

catering

whiteboard

wifi

Konferens Magnolia.JPG
BAHNHOF_Alexander_Arnholm-23_edited.jpg

valencia

När vi färdigställde Valencia så tänkte vi att det här rummet ska bara användas till en enda sak: Det mesta som går! Det här är nämligen ett rum som går att bygga upp exakt som du vill ha det. Hittills har vi haft kvällskurser, kick-offer, mini-mässor, seminarier, filmvisningar, konferenser… Listan kan göras lång. 30 sekunder bort hittar du spår 1 från både Stockholm och Göteborg så att alla deltagare enkelt kan ta sig hit. Lokalen är utrustad med ett eget kök och servering och kan dukas upp i många olika typer av sittningar beroende på vad ni ska göra. Dessutom är hela lokalen utrustad med ett BenQ smartboard som håller för alla olika typer av event och möten. Varmt välkommen till Valencia!

90" TV

6-20 personer

kaffe & té

kök

clickshare

catering

whiteboard

wifi

azalea
chatroom

chatrooms

Nybyggt, nystädat och nybryggt kaffe 30 sekunder från spåret! Är inte det anledning nog att tycka att det här är ett perfekt rum för ett mindre möte så kommer nog vår superstjärna till community manager att övertyga dig på plats. Våra chatroom är som gjorda för det lilla avslappnade mötet och är alltid up for grabs under dygnets alla timmar. Varmt välkommen att boka ett av våra chatrooms!

kaffe & té

3 personer

låst rum

wifi

BAHNHOF_Alexander_Arnholm-5_edited.jpg
Anchor 2
bottom of page