top of page
Bahnhof_mvd_2020_006.jpg

för affärens och arbetsglädjens skull

För oss började allt 2019 när vi gick in i ett ekande tomt stationshus på Resecentrum i Skövde. På den tiden fanns inget på plats förutom stora tomma lokaler som vittnade om ett uttjänat gammalt huvudkontor. Här fanns inte någon av alla de medlemmar som så småningom skulle fylla lokalerna och sprida våran stations-vibe. Inga gäster, inga konferensdeltagare och ingen medarbetare. Och själva visste vi inte heller mycket om varken kontor eller konferensverksamhet. Men två saker visste vi. Vi älskar möten. Och vi älskar människor. 

Anton och Philip

Ägare & grundare Bahnhof Cowork

vi ger historiska platser ett nytt liv

Hos oss och i våra lokaler har det mesta hänt och ägt rum. Medlemmar har blivit tillsammans, nya bolag har skapats, stora visioner har kläckts och människor har fått chansen att utveckla både sig själva och sina kollegor. Och själva har vi haft ynnesten att göra allt det där möjligt. Så kom hit med två tomma händer du också och ge oss förutsättningarna att fylla dem. Hos oss erbjuder vi dig en bättre arbetsdag helt enkelt!

Bahnhof Cowork är skapat för dig som söker flexibla, delade kontorslösningar – både för affärens och arbetsglädjens skull. Hos oss står service i fokus och för oss handlar service först och främst om att lära känna våra medlemmar och deras specifika behov och önskemål. På så sätt kan vi skapa en unik lösning för varje företag och medlem. Förutom vår personliga service är det vårt oslagbara läge, vårt öga för design och inredning och framförallt våra medlemmar som formar vår atmosfär. Bahnhof är en plats där nya idéer föds och nätverk flätas samman. Här bygger vi tillsammans en positiv kultur där människor och företag trivs, växer och når sin fulla potential. Bahnhof har två coworkstationer i Skaraborg med totalt 2 000 m² kontor, konferens och coworking space.

Bahnhof_mvd_2020_007.jpg
Stationshuset 1990.jpg

knutpunkter som kopplar samman människor och skapar möten

Bahnhof cowork har hämtat sitt varumärke och namn från tyskans Bahnhof (baːnˌhoːf) som kort och gott betyder tågstation. Vi är verkligen fascinerade av rälsbundna knutpunkter som kopplar samman människor och skapar möten. Vi vill därför blåsa nytt liv i historiska mötesplatser och ge plats för det nya och moderna mötet med flexibla hybridkontor som kombinerar ergonomidesign, teknik och hållbarhet. 

bottom of page