top of page
Lidkoping_sockerbruket_1.jpeg
Alexander Arnholm Bahnhof-19.jpg

bahnhof lidköping

Mitt i Lidköping precis intill tågspåret hittar du Bahnhof Cowork. Här har du ett nybyggt all-inclusive kontor med coworking space. Här funkar allt och du arbetar i loungemiljöer där du inte behöver bekymra dig för nätverket, kopieringsmaskinen eller kontorsmöblerna. Hos oss är vi inte begränsade av väggar utan öppet för människor och möten. Ett nytt sätt att arbeta, göra affärer och mötas. Människor med olika jobb, olika titlar, olika uppdrag men med det gemensamma intresset för kreativitet och företagande. Ett sömlöst coworking space med tillträde dygnet runt som kombinerar kontor, service och goda kollektiva kommunikationer.

förmåner

konferensrum

förvaring

städ

kaffe

skrivare

postservice

festlokal

wifi

föreläsningar

tillgång 24/7

dusch

lounge

telefonbås

reception

catering

DSC03891.jpg

Skräddarsydd
coworking efter dina behov.

coworking

Vill du bli en del av något större? Som cowork medlem är du en digital nomad som hyr en arbetsplats som passar bäst för dagen eller bara för stunden. I våra generösa ytor för coworking har du tysta avskärmade platser för fokuserat arbete och loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Hos oss får du den flexibla arbetsplatsen där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation. I en härlig mix av yrkesgrupper är vi säkra på att du kommer hitta din favoritplats. Självklart har du tillträde dygnet runt till båda våra coworkstationer och med vår digitala nyckel i Bahnhof appen har du alltid enkel access till oss.

Anchor 1

kontor

Letar du efter ett vanligt kontor? Vi jobbar inte riktigt så…
I våra kontor får du och ditt företag förutsättningar att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Här kombinerar vi ergonomisk funktion, teknologi och hållbarhet. Kontoren är välplanerade, ljusa och fullt möblerade. Utöver ditt kontor får du även tillgång till våra generösa ytor för coworking där du hittar tysta avskärmade platser för fokuserat arbete. Loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Vill du växa, krympa eller är du nöjd som det är? Oavsett vilket kan vi hitta en flexibel lösning som gör att du snabbt kan förändra din arbetsplats efter dina behov. Självklart har du tillträde dygnet runt till båda våra coworkstationer och med vår digitala nyckel i Bahnhof appen har du alltid enkel access till oss.

DSC03895.jpg

Mer kontor, mindre kostnad.

Anchor 2
DSC03887.jpg

Unika mötesrum med unika möjligheter på bästa läget!

konferens & möten

Bahnhof Lidköping erbjuder fullutrustade konferensrum upp till 300 personer. Vi har sex unikt inredda mötesrum för alla behov, oavsett om det gäller personliga möten eller stora evenemang. Vi kan arrangera en afterwork men även årets första workshop. Vi hjälper dig gärna med att planera ditt möte och erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket.

 
Anchor 3
bottom of page