top of page
Alexander Arnholm Bahnhof-19.jpg

bahnhof skövde

Mitt i Skövde city, i den historiska tågstationen hittar du Bahnhof Cowork. Ett helt nytt all-inclusive kontor som inte är begränsat av väggar utan öppet för människor och möten. Ett nytt sätt att arbeta, göra affärer och mötas. Människor med olika jobb, olika titlar, olika uppdrag men med det gemensamma intresset för kreativitet och företagande. Ett sömlöst coworking space med tillträde dygnet runt som kombinerar kontor, service och kollektiva kommunikationer i världsklass! Arbeta i mötesmiljöer där du inte behöver bekymra dig för nätverket, kopieringsmaskinen eller kontorsmöblerna.

Use what you see!

Alexander Arnholm Bahnhof-22.jpg
Anchor 1

förmåner

konferensrum

förvaring

städ

kaffe

skrivare

postservice

event

wifi

föreläsningar

tillgång 24/7

dusch

lounge

telefonbås

reception

catering

Bahnhof_alexanderarnholm.com-4.jpg
Alexander Arnholm Bahnhof-36.jpg

Skräddarsydd
coworking efter dina behov.

coworking

Vill du bli en del av något större? Som cowork medlem är du en digital nomad som hyr en arbetsplats som passar bäst för dagen eller bara för stunden. I våra generösa ytor för coworking har du tysta avskärmade platser för fokuserat arbete och loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Hos oss får du den flexibla arbetsplatsen där du kan träffa och inspireras av andra, få nya affärer eller jobba med din nästa innovation. I en härlig mix av yrkesgrupper är vi säkra på att du kommer hitta din favoritplats. Självklart har du tillträde dygnet runt till båda våra coworkstationer och med vår digitala nyckel i Bahnhof appen har du alltid enkel access till oss.

Coworking

kontor

Letar du efter ett vanligt kontor? Vi jobbar inte riktigt så…

I våra kontor får du och ditt företag förutsättningar att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Här kombinerar vi ergonomisk funktion, teknologi och hållbarhet. Kontoren är välplanerade, ljusa och fullt möblerade. Utöver ditt kontor får du även tillgång till våra generösa ytor för coworking där du hittar tysta avskärmade platser för fokuserat arbete. Loungeplatser för fikapausen eller det kreativa kundmötet. Vill du växa, krympa eller är du nöjd som det är? Oavsett vilket kan vi hitta en flexibel lösning som gör att du snabbt kan förändra din arbetsplats efter dina behov. Självklart har du tillträde dygnet runt till båda våra coworkstationer och med vår digitala nyckel i Bahnhof appen har du alltid enkel access till oss.

Studio 4.jpg

Flexibla kontorslösningar
i hjärtat av Skaraborg.

Kontor
DSC01414-Enhanced-NR_edited.jpg

Personliga möten

30 sekunder från spåret.

konferens & möten

Bahnhof Skövde erbjuder ett fullutrustade konferensrum upp till 20 personer. Med vårt geografiska läge mellan Stockholm och Göteborg blir det enkelt för externa deltagare att komma hit. Vi hjälper dig gärna med att planera ditt möte och erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket.

Konferens
bottom of page