top of page

är coworking rätt för ditt företag?


Att hitta den perfekta lokalen för dig och ditt företag är ofta långt ifrån enkelt. Platsen ska kunna möta höga förväntningar utan att gå över budget, och att sedan ordna med städning, IT-support och inredning kan bli både dyrt och tidskrävande. En lösning på problemet kan vara ett coworking space, där allt står klart från dag ett. Nedan listar vi några eventuella fördelar med coworking och all-inclusive kontor. Känner du igen dig i dessa situationer så kanske coworking är något för just dig och ditt företag!

1. CENTRALA LOKALER MED SKÖN VIBE TILL ETT LÄGRE PRIS

Ett centralt läge med en skön vibe har flera fördelar. Generösa ytor, moderna och välplanerade kontor, konferensrum och coworking spaces förmedlar rätt känsla till både kunder och medarbetare. Bahnhof Cowork erbjuder möjligheten att bjuda in kunder till ett sömlöst coworking space som kombinerar service och kollektiva kommunikationer i världsklass.


Studier visar också att de som arbetar i coworking spaces ofta trivs bättre med sin arbetsgivare än de som arbetar i traditionella kontorslandskap. Och det kan man väl förstå egentligen? Här får arbetstagaren möjlighet att välja sin arbetsplats själv. Det finns tillgång till loungemiljö, enskilda kontor, tysta och sociala ytor.

Hyr du ett kontor hos oss så får du även tillgång till en betydligt större yta än om du hade hyrt ett traditionellt kontor. Dessutom delar du på kontorsservicetjänster med andra företag. Allt det här leder till att du får längre löpande kostnader än om du hade gjort detta själv.


2. DU VILL LÄGGA FULL FOKUS PÅ DITT FÖRETAG


Ibland kan det vara svårt få tiden att räcka till. Vardagspusslet med familj, arbete, socialt liv och träning kan vara mer än tillräckligt för många av oss. Har du redan en fullbokad kalender kan det vara skönt att slippa ta tag i saker som IT-support, posthantering, beställa kaffe och kontakten med städbolag osv. Dessutom kanske det även förväntas gemensamma frukostar och en after work någon gång i månaden. Coworking space som Bahnhof Cowork har personal som vars enda arbetsuppgift är att se till så att er arbetsdag blir så bekymmersfri som möjligt. Här har du alltså möjlighet att lägga fullt fokus på att utveckla dig och ditt företag. Vi tar hand om resten.

Dessutom får du en enklare inflyttning hos oss! Allt är färdigt från dag ett och du har tillgång till lokalerna dygnet runt, bara genom ett knapptryck på telefonen.

3. FLEXIBLA HYRESAVTAL DÄR DU SLIPPER BINDA UPP DINA LÖPANDE KOSTNADER


Håller ditt företag på att expandera? Kanske är ni inne i en tillväxtfas och har svårt att veta hur stora loklarer ni kommer att behöva i framtiden. Eller kanske är ni i en situation där ni vill undvika att låsa upp bolaget med höga löpande kostnader. På Bahnhof Cowork har vi flexibla hyresavtal där du enkelt kan justera kontorsytor och kostnader på kort tid.

4. DU VILL BLI EN DEL AV NÅGOT STÖRRE


Det finns mycket att vinna på att utöka ditt kontaktnät. På coworking space finns det möjlighet att utbyta kunskap och knyta kontakter med personer från helt andra branscher. Vi ser en lukrativ utveckling för bolag som väljer att bli medlemmar hos oss eftersom de skapar både business och spännande samarbeten företagare emellan. Våra lokaler är utformade med många sociala ytor och tillsammans med gemensamma event, frukostar och after works sker mötet naturligt över skrivbordsgränserna.

5. DU ÄR OFTA PÅ RESANDE FOT


Vi finns i Skaraborgs två största städer. Mitt i Skövde city, bara 30 sekunder från spåret och i Lidköpings historiska tegelbyggnad Sockerbruket. Här hittar du ett helt nytt all-inclusive kontor och coworking space om 2000 m2.

Med ett medlemskap på Bahnhof får du dessutom tillträde till 10 olika coworking space över hela Sverige och vi erbjuder alltid medlemspriser på alla konferenslokaler.

En nyhet för i år är även att alla våra medlemmar dessutom kan boka hyrbilar från Lindströms Bil snabbt och enkelt via vår Bahnhof-app. Antingen för stunden eller över helgen. Bilarna blir framköra till stationshuset i Skövde och du behöver återigen bara fokusera på ditt arbete.

Comentarios


bottom of page