top of page

fem saker som kännetecknar en bra arbetsplats

Uppdaterat: 31 jan. 2023


Många av oss spenderar majoriteten av våra dagar på arbetet. Det är därför extra viktigt att du trivs med ditt jobb, dina kollegor och miljön du har runt omkring dig. Det finns såklart många faktorer som gör att vi trivs men här listar vi fem saker som verkligen kännetecknar en bra arbetsplats.

1. DU KAN STYRA ÖVER DIN TID


Allt fler efterfrågar en flexibel arbetsplats där det finns möjlighet att styra över sin tid. En ökad flexibilitet är eftertraktat i arbetslivet och på Bahnhof Cowork får du och dina kollegor tillgång till våra lokaler dygnet runt. Du kan dessutom arbeta i Skövde, Lidköping eller hos någon annan av våra tio samarbetspartners som finns runt om i Sverige. Hos oss kan du alltså jobba vart du vill, när du vill.


2. TREVLIGA KOLLEGOR


Ofta kommer ''trevliga kollegor'' högt upp på önskelistan när det pratas om vad som är viktigast för att vi ska trivas på arbetet. På coworking spaces får du ett ökat kontaktnät men också ett helt gäng ’’kollegor’’ inkluderat i ditt medlemskap. Mötet mellan människor sker naturligt vid kaffemaskinen, på gemensamma frukostar, lunchpromenader och andra event. För många enmansbolag eller anställda som arbetar hemma kan detta vara helt avgörande för trivseln, men faktiskt också för arbetskapaciteten. Spännande möten, idéer som skapas, samarbeten som inleds och vänskapsrelationer som byggs upp, att vinsterna är många är tydligt för oss som är på Bahnhof Cowork.

3. STILFULLA OCH ERGONOMISKA MÖBLER

Många och långa timmar framför skrivbordet gör att vi ställer högre krav på miljön vi har runt omkrig oss. På Bahnhof Cowork kombinerar vi ergonomisk funktion, teknologi och hållbarhet.

Våra kontor är välplanerade, ljusa och fullt möblerade. I våra generösa coworking ytor har du tysta och avskärmade platser för fokuserat arbete men också inspirerade miljöer som bjuder in till samtal och idéutbyte. Att ergonomin är viktigt är ingen nyhet och att bjuda in till kundmöten i en inspirerande och stämningsfull miljö visar ett professionellt intryck.


4. FÖRETAGET ERBJUDER BRA FÖRMÅNER

Förmåner är viktiga för arbetstagaren, det visar att företaget värnar om dess anställda. Det behöver inte handla om några stora förmåner utan det är omtanken som är det viktigaste. På Bahnhof Cowork löser vi även detta. Vi erbjuder våra medlemmar ett förmånligare pris på allt från bilar och däckskifte till gymkort och lunch på stan.


5. FOKUSERAT ARBETE

Något som kan irritera de flesta är att komma till jobbet en tidig morgon och inse att kaffet är slut, att skrivaren inte fungerar eller att internet strular. Du kanske får spendera hela förmiddagen i telefonkö till IT-support istället för att faktiskt arbeta.

Vi på Bahnhof Cowork vill att du ska kunna lägga fullt fokus på det du de facto ska göra, utveckla dig själva och ditt företag. Vi löser resten!


Comments


bottom of page